Velkommen til et nytt DKS-år!

DKS 2020-21 går nesten som normalt, men er tilpasset smittevern. Vi må ta forbehold om endringer av smitteverntiltak gjennom året.

I programoversikten vil du se at programmet ikke er fullstendig. Det betyr ikke at det er så mye mindre program, det kommer flere produksjoner på programmet etter hvert. I år jobber vi mer fortløpende enn vanlig, og tilrettelegger for rådende smittevernanbefalinger.

Valgfritt program

Oppdatert 20. aug, kl. 14.00

Vi åpner for påmelding til det valgfrie programmet

fredag 21. august kl. 15.00.

Viktigste endring gjelder det valgfrie programmet. I år blir det først til mølla for alle trinn, med umiddelbar tildeling av tidspunkt. Omtrent som å kjøpe kinobilletter. Det betyr også at det er bindende påmelding.

Det er fire påmeldingsperioder i stedet for én. Det kommer nye produksjoner og gjennomføringer til hver periode. Nye gjennomføringer kan også legges til ellers i året, følg gjerne med på ledige tilbud.

De neste påmeldingrundene åpner 5. oktober, 5. januar og 5. mars kl. 14.00.

Fast program
Det meste av det faste programmet blir publisert i skolens kulturprogram i løpet av uke 34. Tilbudet er noe redusert på noen trinn. Sammensetninger av klasser og antall elever på faste produksjoner som er tildelt er mer tentativt enn vanlig. Endringer kan komme. Her ønsker vi dialog med kulturkontaktene og skolene.

Ta kontakt på dks@ude.oslo.kommune.no hvis du har spørsmål.