Utøvere med gjennomføringer høsten 2019

Har du/dere gjennomføringer i høst og ønsker utbetaling før jul?

Send faktura i god tid, gjerne i løpet av november. De som har gjennomføringer tett opptil jul kan sende faktura før alt er ferdig, men sett da utbetalingsfristen til etter siste gjennomføring.  For frilans lønnstaker, send lønnsskjema innen 20.november.

Dersom oppdraget dette skoleåret er ferdig, sender dere også utøverrapporten før jul. Dersom det kommer flere gjennomføringer til våren, kan utøverrapporten vente til hele oppdraget er ferdig.

Oppsummert: Send faktura i god tid, og dersom oppdraget er ferdig send utøverrapport.

—————-

Benytter du/dere egenkomponert musikk eller andres musikk i deres produksjon?

Da skal du mest sannsynlig fylle inn TONO-skjema.

Ja, send oss skjema dersom du vet at musikken du bruker skal rapportere
Ja, send oss skjema selv om du er usikker på om du skal rapportere, TONO vil sile ut
Nei, ikke send skjema dersom du vet du ikke skal rapportere, men send uansett en e-post, så vet vi at du har vurdert det

Oppsummert: Klikk her, last ned fyll ut, og send oss på e-post innen 15.desember til dks@ude.oslo.kommune.no

Ny scenekunstpris – Gulljerven

Scenekunstbruket feirer 25 år, og klinker i den anledning til med en helt ny pris! GULLJERVEN. Denne skal hedre kunstnere, kompanier, utøvere, teknikere, turnéleggere og alle andre som står på for å få scenekunsten ut til barn og unge i hver krik av Norge. Gulljerven deles ut i en rekke kategorier, og vi er alle invitert til å sende inn forslag til kandidater.

Les mer her, og nominer dine kandidater innen 25.november!

Sparebankstiftelsen

Sparebankstiftelsen ønsker å gi et løft til formidling av visuell kunst for barn og unge. Skoler, kunstnere og kulturinstitusjoner kan søke denne nye ordningen om støtte. Har du en idé til et kunstprosjekt, i samarbeid med skole? Kanskje kan dette være akkurat hva stiftelsene ønsker å bidra til å la skje.

Frist 3.januar!

Les utlysningen og kriteriene for søke her