Over 800 elever fra ungdom- og videregående trinn var samlet i Storsalen på Chateu Neuf onsdag 31. januar og fikk servert et flott program bestående av deltakere fra fjorårets UKM.

Onsdag 31. januar inviterte Oslo musikkråd i samarbeid med Den kulturelle skolesekken til en smakebit på alt det fantastiske Oslos ungdom lager av kulturuttrykk. Stemningen sto i taket på Chateau Neuf da over 800 elever markert starten på programmet med ellevill jubel. Vi fikk hiphop dans, dokumentarfilm, rett-på-pønk, klassisk gitar, fremføring av sterke og åpenhjertige tekster, vill beatboxing, innslag med lyrisk singer-songwriter, og det hele ble avsluttet med breial rock’n’roll som ville fått Jimi Hendrix til å gå hjem og begynne spille bassgitar.