• Foto: Arthur Arnesen

Scenekunst
1. – 4. trinn

Ubeskrivelig!
Valgfri produksjon - Danseforestilling med verksted

 • Hvor
  På skolen
 • Hvor mange

  Maks. 30 elever

 • Hvor lenge

  1 t 15 min
  Opprigg: 1 t
  Nedrigg: 30 min

 • Annen informasjon

  Helst elevenes klasserom. Minimum 6 x 9 meter gulvareal. Gymsal er ikke egnet. Elevene sitter på benker som er en del av scenografien vi har med.

 • Kontakt utøver

  Silje Solheim Johnsen
  silje.johnsen@gmail.com
  90729446

Silje og Ola elsker dans og musikk. Sammen med publikum vil de prøve å sette ord på det de opplever. Men av og til kan det virke nesten helt… Ubeskrivelig!

Velkommen inn i en fargerik og lysfull arena, der man tar plass på fine sittebenker og får en danse – og musikkopplevelse virkelig tett på kroppen. Med tanke på at kunst kan være et godt utgangspunkt både for diskusjon og for å la fantasien løpe, ønsker kunstnerne å inspirere til å snakke om kunstopplevelser og å skape glede og engasjement rundt det å se på scenekunst.

I etterkant av forestillinga deltar elevene på et lite verksted, der scenografien og verktøy fra forestillinga tas i bruk. Elevene vil få jobb med å utføre enkle bevegelser på ulike måter. Dette gjøres i samspill med Ola og hans saxofon. Ulike kombinasjoner av Olas spill og elevenes bevegelser prøves ut.


Om utøverne

Ola Asdahl Rokkones (1983) har alt-, tenor- og barytonsaksofon som hoved-instrument. I tillegg til sine studier i jazz og klassisk saksofon, har han en bachelor i instrumentalpedagogikk. Ola jobber som heltidsmusiker innen både jazz, klassisk, latinamerikansk musikk, verdensmusikk og folkemusikk.

Silje Solheim Johnsen (1986) er utdannet i samtidsdans fra Laban, London og i dansevitenskap, NTNU. Hun er opptatt av at terskelen for å oppleve dans skal være lav. I det siste har arbeidet hennes handlet om å gjøre abstrakt dans tilgjengelig for et ungt publikum.

Ola Rokkones, musiker
Silje Solheim Johnsen, danser
Thale Kvam Olsen, scenograf
Jenny Svensson, dramaturgi
Nanna Berntsen, regikonsulent

Produsent
Produsert av Rokkones/Johnsen
Coprodusert av Dansearena nord

Støttet av Norsk Kulturråd, Nordland Fylkekommune. Takk til Hålogaland Teater for lån av verksted og Tromsø Kulturskole for lån av studio.

www.siljesolheimjohnsen.com http://www.olarokkones.com www.settordpadansen.no

Sjekklister for DKS besøk


> Tilbake til oversikt over programmet

 • Faglig relevans

  Dans, musikk, muntlige ferdigheter