• Foto: Erik Berg

Trio tre
Fast produksjon - skolekonsert

Trenger to elever som bærehjelp
    Ønskelig med et stemt piano, men Trio Tre har med el-piano i tilfelle skolen mangler piano
    Publikumsplassering:
    På matter og benker plassert på begge sider av ensemblet

Var Bach glad i barn og brukte Mozart rosa parykk? Og var Sjostakovitsj en like god fotballdommer som komponist? Kanskje vil dere få svar på disse og andre spørsmål når Trio Tre og Teater Joker kommer på besøk til skolen deres. Dere får i hvert fall høre musikk fra Pachelbel, Mozart, Chopin og Sjostakovitsj, og fortellerne Kari og Haakon vil fortelle historier om komponistene og musikken deres.

Vi kaller det klassisk musikk, men en gang var dette flunkende ny musikk som ble lyttet til akkurat som vi hører på ny musikk fra favorittartistene i dag. Og noen av komponistene var virkelige kjendiser mens de levde, store stjerner som reiste rundt i Europa og spilte på datidas kjendisfester.

Vanligvis spiller musikerne i Trio Tre i Operaen, men nå legger de ut på tur rundt på skolene i Oslo sammen med skuespillerne fra Teater Joker for å gi dere smakebiter på noe av den beste musikken fra før den populære musikken ble kalt pop.

Om medvirkende

Marianne Hustad – fiolin