Scenekunst

Tobias og dagen det smalt
Valgfri produksjon

Kloden i Sentrum

Opprigg: 1 t
    Nedrigg: 1 t

Forestillingen er en del av programmet til Kloden i Sentrum og Heddadagene.

• Kontakt utøver

Kloden i Sentrum v/Gabrielle Haga

22 42 58 10/ 99 29 01 46

Gabrielle@scenekunstbruket.no

Det er mange som kaller Tobias for Cecilie. Ikke engang mamma og pappa vet at Cecilie er Tobias. Og det er jo ikke så rart, for utenpå har han jentekropp, men inni seg er han en gutt. Tobias er det fineste navnet han vet om og sammen med den usynlige dinosaurvennen Konrad kan Tobias være seg selv; verdens beste dinosaurekspert!

Bestevennen Pauline er i virkeligheten den eneste som vet hvem Tobias er. Hun prøver å hjelpe, men likevel føler Tobias det som da meteoren kolliderte inn i jorda og alle dinosaurene døde. Hva kommer til å skje hvis alle får vite hvem han egentlig er?

Tobias og dagen det smalt er en forestilling om identitet, dinosaurer og vennskap. Forestillingen tar utgangspunkt i samtaler med barn og voksne om kjønnsidentitet. Gjennom en miks av fantasi og virkelighet utvikler forestillingen kunnskap og innsikt: det er mange måter å være menneske på.

Forestillingen mottok Heddaprisen 2018 for beste barneforestilling! En co-produksjon med Hålogaland teater. Her er en trailer av forestillingen: https://vimeo.com/249499869

Dato: Fredag 14. juni

Tid: kl 12:00

Sted: Marmorsalen, Sentralen. Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo

Det er 80 ledige plasser.