• Foto: Nils Petter Aaland

Scenekunst

Tik Tik Tik
Fast produksjon - scenekunst

Arabisk musikk, sjonglering og språklige misforståelser servert med et smil.

Forestillingen Tik Tik Tik tar barna med til en verden av arabisk musikk og sirkuskunster i et levende og lekent samspill. Musikeren Safaa er en tøysete karakter. Han har med seg arabiske fløyter og trommer, og spiller en nydelig arabisk vuggesang, og engasjerer elevene når han lager magiske lyder og voldsom tromming. Sjongleringskunstner Diego er roligere, han uttrykker seg for det meste via kroppsbevegelser, sjonglering og manipulasjon av objekter. Samspillet dem imellom er levende, gledesfylt og raust. Kommunikasjonen skjer gjennom lyd og bevegelse – alltid med et smil på lur. Forestillingen er en intim og visuell opplevelse med plass til improvisasjon og interaksjon med publikum.

Safaa Al-Saadi: musiker/komponist
Diego Belda: sjonglør/scenekunstner

Safaa Al-Saadi, fra Irak, født 1973, er komponist og multi-instrumentalist. Utdannet ved Universitetet i Baghdad og Musikkhøyskolen i Oslo.

Diego Belda, fra Chile, født 1982, er skuespiller spesialisert innen sjongleringskunsten, flammedrilling, klovning, fysisk bevegelse og objektmanipulasjon. Han har sin ‘utdanning’ ved å arbeide og å være i lære hos diverse sirkus/teater-grupper.

Al-Saadi og Belda har siden 2005 underholdt barn og voksne med improviserte show, barneforestillinger, flammeshow og kurs.

Safaa Al-Saadi og Diego Belda i samarbeid med Samspill International Music Network

Promovideo

Merknad om rom

Kan spilles i gymsal eller musikkrom/aula forutsatt at rommet er stort nok
Ønsket spillesplass: 6m bredde X 4m dybde.

Publikumsplassering

Ønsker 1-2 rader med matter i halvsirkel, pluss benker og evt. stoler, alt i en halvsirkel/amfi.