• Design: Tilnærmet Lik/ Morten Quist Hommersand

• Foto: Anders Utsigt

Scenekunst

Tigerbussen har et teater i magen!
Fast produksjon - scenekunst

Plutselig en dag ruller det en brølende tigerbuss inn i skolegården. En tigerbuss som følges av en rar tigertrupp og har et teater i magen.
Når tigerbussen kommer kan alt skje!

Tigerstadsteatrets rullende teater er tilbake! Tigerbussen har et teater i  magen! er den selvstendige oppfølgeren til forestillingen «Tigerbussen kommer!» som Tigerstadsteatret turnerte våren 2018 i samarbeid med Oslo Nye Teater, Det Andre Teatret og Redd Barna. «Tigerbussen kommer!» ble nominert til Teaterkritikerprisen 2017/2018.

Elever i 1. og 2. klasse får være med på en dag med Tigerbussen de sent vil glemme.

Mer informasjon kommer

Produsert Tigerstadsteatret i samarbeid med Oslo Nye Teater og DKS Oslo

Før og etter
Forestillingen foregår inni og rundt Tigerbussen som er parkert i skolegården. Det spilles flere forestillinger per dag, elevene ser forestillinga klassevis. Tigerstadsteatret tar kontakt med skolen i god tid for praktiske avklaringer.