• Foto: Emolusjon

Nils Bjelland Grønvold
    nilsrip@hotmail.com
    Tlf 994 10 003

Stor Overraskelse er en impro-rap-gruppe som mer eller mindre har laget sin egen form/sjanger. De snakker med publikum, og bygger historier og sanger basert på disse samtalene. Musikken er rap på norsk over live beatbox spekket med masse humor.

Stor Overraskelse har spilt sammen i 12 år og mange hundre konserter. Gruppa består av Droolian, Skranglebein og Nils m/ Skils. Droolian har i en årrekke vært Norges ledende beatboxer, og har spilt sammen med svært mange av landets mest anerkjente instrumentalister. Skranglebein er kjent fra Pen Jakke, en av de første gruppene som rappet på norsk, og de første som improviserte på norsk. Nils m/ Skils er kjent som landets beste fristiler (rap-improvisatør) og er en internasjonalt anerkjent battlerapper.

Musikk, norsk