• Foto: Jonas Jeremiassen

Opprigg: 1 t 30 min
    Nedrigg: 1 t

Gymsal/samlingssal.
    Spillerom: Bredde/dybde: 3 meter, Lengde: 16 meter.
    Spillerom m/publikum: 8 meter, lengde: 16 meter.

OBS: Forestillingen spilles i midten av rommet med publikum på begge langsider. Forestillingen baseres mye på lys og forestillingens helhet utnyttes best ved full blending.

• Kontakt utøver

Star Wars i tights!
Madam Pysj tar med Star Wårs (med å) tak i viktige tema som kjønnsroller og identitet, samt virkemidler som improvisasjon, spilleglede og fantasi for å bryte opp og skape et teatralt univers der alt kan skje, der og da.

Teatergruppen Madam Pysj presenterer Star Wårs (med å), en leken forestilling som hverken tar seg selv eller den velkjente romsagaen altfor høytidelig. Når vi leker, er det ikke alltid like enkelt – eller viktig – å holde seg til den originale historien. Og noen ganger kan det bli like bra, eller til og med bedre, om vi blander historiene litt!

For hvordan var det nå igjen; minner ikke «Star Wårs» veldig om våre egne, mer tradisjonelle eventyr, med riddere, prinsesser og skumle slemminger som må overvinnes? På 40 minutter serverer skuespillerne, godt hjulpet av barna selv, en forestilling full av latter, gisp og og masse musikk. Forestillingen passer like godt for alle, enten de elsker historien Star Wars, eller aldri har hørt den før.

Star Wårs – Teaser

Star Wårs – Slekta Til – Luke Skywalker

Star Wårs – Ewok Dog – Lost Audition Tape

Utøvere
Joachim Joachimsen (Utøver)
Eirin Schou Fævelen (Utøver)
Kristoffer Veiersted (Utøver)
Thomas Stene-Johansen (Utøver)
Sindre Strand Offerdal (Utøver)
Jacob Vigeland (Utøver)
Håvard Gressum Antonsen (Komponist)
Joakim Borgen (Regissør og manusforfatter)
Bror Kristiansen (Lyddesigner og manusforfatter)
Mathias Melsæter Rydjord (Utøver)
Jonas Andersen Sandvik (Utøver)

Madam Pysj AS er et hybridteater hvor medlemmenes utdanning og fagkunnskaper strekker seg på tvers av de estetiske feltene innenfor kunsten og er nærmest et kunstnerkollektiv å regne i tilnærmingen til  scenekunst.

Forestillingen er tilpasset DKS etter støtte fra Akershus DKS og praktisk tilrettelagt av Akershus Teater.