• Foto: Bård Gundersen 2018

Scenekunst

Snøfall
Fast produksjon - teaterforestilling som er del 2 av "Møt Oslo Nye Teater"

På skolen - live streaming

2 t 15 min
    Opprigg:
    Nedrigg:

Adresse: Oslo Nye Teater, Rosenkrantzgt.10

• Kontakt utøver

Jan Erik Urdshals
    jan-erik.urdshals@oslonye.no
    22 34 86 82/957 93 102

I år vises forestillingen digitalt, på skolen.

Snøfall er en historie om mot; om mot til å være seg selv, til å kjempe for det man tror på og til å møte det man frykter mest. Men først og fremst er det en historie om tilhørighet og det å ha noen som du deler noe med.

Selma er ni år og foreldreløs. Hennes høyeste ønske er å ha en familie, og dette skriver hun i et brev som hun sender til julenissen. Brevet finner veien til nisseriket Snøfall, og etter hvert havner også Selma der, selv om Snøfall er et rike som ikke er tilgjengelig for vanlige mennesker. Men Selma er kanskje ikke helt vanlig?

Selma er ikke lenge i Snøfall før det blir dramatisk. Julenissen er plutselig borte og andre krefter får styre. Greier ikke Selma og vennene hennes å finne julenissen, forsvinner alt det gode han står for, og til og med julaften står på spill. Snøfall er et klassisk eventyr, hvor vi følger vår helt Selma, og hennes reise mot å finne de hun hører hjemme sammen med.

Basert på NRKs julekalender Snøfall.

Tekniske krav
Teknisk er det behov for internett, og noe å vise strømmingen fra (tv, projektor, pc, nettbrett eller lignende). Husk også at det må være tilgang til lyd.

Skolene kan velge å enten
1: Se strømmingen på storskjerm i fellesskap, eller
2: At hver enkelt elev ser på egen PC/nettbrett.

Merk at dette er en direkte strømming av et opptak av forestillingen. Det vil si at forestillingen starter presis, og vises kun innenfor et begrenset tidsrom. Det er ein pause på ca. 10 minutter midt i forestillingen.

Oslo Nye Teater sender skolen detaljert informasjon og lenke til forestillingen.

Utøvere
Ruth: Helle Haugen