SKOLENES SANGDAG 4. MAI

Har dere lyst til å delta i Konserthuset under Skolenes sangdag 4. mai?
Bli med på Skolenes sangdag 2018!

Fredagen den 4 mai inviterer vi alle skoler i hele landet til å bli med på en skikkelig sangdugnad! Skolenes sangdag arrangeres nå for tredje gang i Norge. Vi ønsker selvsagt også at alle Oslo-skoler blir med og synger. Se http://www.musikkiskolen.no/skolenes-sangdag-2018 for mer informasjon.

For Oslo-skolene har vi i tillegg en helt spesiell invitasjon! Vi inviterer i første omgang elever på 5.-7. trinn til å synge sammen med Oslo-Filharmonien i Oslo Konserthus i den livestreamede sendingen på Skolenes sangdag, den 4. mai kl. 12.00! Programleder Stian Barsnes-Simonsen leder showet og MGP junior-stjerne Dina Matheussen synger «Sterk og rå» sammen med oss i tillegg til de helt nye Skolenes sangdag-låta. Dirigenten for orkesteret vil også dirigere elevene i salen.

Salen skal fylles med over 1000 syngende barn, og sendingen blir altså livestreamet til skoler over hele landet. Elevene i salen vil også bli filmet. Dette blir en fantastisk opplevelse for barna – vi håper at dere blir med! Mer om arrangementet, repertoar etc. finner du her.

Tidspunkter 4. mai:

Oppmøte i Konserthuset: 11.15

Sendingen starter: 12.00

Sendingen er ferdig: ca. 12.45

Det blir skolens ansvar å ha øvd tilstrekkelig på sangene på forhånd og ordne det praktiske og økonomiske rundt transport til og fra Konserthuset. Skolen må også avklare med foresatte at elevene kan opptre i en livestreamet sending.

Hver skole kan i første omgang melde på inntil 3 skoleklasser (5.-7. trinn) eller totalt 80 elever. Elevene må selvsagt være glade i å synge, og de må kunne alle sangene utenat ettersom vi ikke har anledning til å vise tekst i selve Konserthuset.

Send oss en e-post med antall elever og lærere som kommer fra deres skole. Vi vil be om en bekreftelse av antallet samt bindende påmelding når det nærmer seg arrangementet.

Frist for påmelding: 23. mars. Husk: Det er førstemann til mølla!