Skoleinfo desember

Nytt år – nye muligheter! Først til mølla

Vg1 – Vg3

Ekkokammer 2.0

Eksklusivt for DKS – forbesøk til skolen før forestillingen!

Av og med Maja S. K. Ratkje og Trondheim Voices.

Omvisninger med Filharmonien

Det er satt opp nye omvisninger til våren, etter at høsten omvisninger ble revet bort.

Kulturarvmeny

Vi har satt opp en xtra-meny med kulturarvstilbud på museer / kulturinstitusjoner

8. trinn – Vg3

Typisk dem

Besøk Interkulturelt museum og gi elvene dine aha-opplevelser knyttet til egne og andres fordommer

Nytt år – påminnelse om faste produksjoner

Høsten er på hell, og våren på trappene. Vi tillater oss å minne alle lærere og kulturkontakter i grunnskolen om at de faste produksjonene er tildelt og ligger i skolens kulturprogram.

Sjekk skolens kulturkalender for vårsemesteret og sett av tiden.

God jul – og takk!

Til alle våre elever: God jul – og takk for deres engasjement!

Til alle lærere, kulturkontakter og andre ansatte på skolene: God jul – og takk for at dere tar elvene med på kunstreisene og tar imot utøverne våre.

Til alle utøvere, kulturinstitusjoner og andre kulturarbeidere: God jul og takk for at dere skaper, formidler og møter elever og lærere i hele Oslo med verkene deres.

Bokstavelig talt. Foto: Petter Bratland

Bildekarusell foto: