• Foto: PADDE

Blending
    Ja, i filmrommet

Rom
    Et klasserom til felles oppstart med smartboard eller prosjektor.

Gulvplass til presentasjon.

Tre separate rom med plass til 1/3 av deltakerne og utstyr for verkstedet.

5 kurser

Projektor

Skapertrang gir dine elever muligheten til å lage sin helt egen sang og musikkvideo på bare en dag.

Nå kan dine elever få produsere sin egen melodi, tekst og musikkvideo. Vi tar utgangspunkt i elevenes interesser og ønsker og håper å trigge deres skapertrang, en lyst til å bringe noe nytt til verden.

Dagen starter med en felles introduksjon og samtale om skapertrang. I samtalen snakker vi om hva vi ønsker å lage. Elevene deles så i tre grupper som får ansvar for hver sin uttrykksform.

• I lydgruppa går elevene på jakt etter spennende lyder som etterhvert bearbeides og inngår i musikkproduksjonen. Her leker vi oss med synthesizere, trommemaskiner, samplere og opptakere.
  • Tekstgruppa får erfaring i tekstkomponering, språklige virkemidler, rim, rytme og språkets poetiske funksjoner samt innspilling av vokal og effekter.
  • Musikkvideogruppa leter etter spennende lokasjoner og kostymer. De skaper interessante scener, jobber med enkel koreografi og får ansvar for filming og redigering

Mot slutten av dagen flettes det hele sammen til klassens musikkvideo!

Peter Walther Tindberg, Musikkprodusent
Joakim Reme Thorendahl, forfatter og musikkprodusent
Martin Walther, Fotograf og filmprodusent

De tre kursholderne har lang erfaring med musikk-, filmproduksjon og pedagogikk.

• Martin Walther er utdannet dokumentarfilmskaper fra Høgskolen i Lillehammer med lang erfaring innen dokumentarfilm, kortfilm og musikkvideo.
  • Martin har undervist i medier og kommunikasjon på videregående siden 2012. Han har i tillegg arbeidet med filmkurs gjennom DKS i Trøndelag, samt vært instruktør på Filmbussen i Trøndelag siden 2013.
  • Peter Walther Tindberg er komponist og produsent. Han spiller i flere band og har spilt på flere utgivelser. For tiden komponerer han musikk for en ny barnebibel som skal trykkes i 2018. Til daglig underviser han i grunnskolen.
  • Joakim Thorendahl har skrevet tekster til ulike sjangere og fungert som musikkprodusent i eget studio siden 2013. Han jobber med lyd i kunstneriske og kommersielle sammenhenger. Joakim avholder workshops i kunst og musikk for barn og ungdom.

Før og etter