Sarah Camille – Spor av dråper, og røde nebb

40 min.
    Opprigg: 60 min.
    Nedrigg: 45 min.

Musikerne ønsker å stå ved den ene langveggen med elevene sittende i en halvsirkel foran i et amfi på matter, benker og stoler

Spor av dråper, og røde nebb.

Sarah Camille forteller oss historien om en liten kolibri som prøver å slukke en hel skogbrann med små dråper vann den bærer i sitt nebb. Denne lille historien er starten på en hel forestilling.

Med slam-poesi, fortelling og musikk snakker vi om store og små ting.

Om å sette spor, om å være ulik, om å følge spor, om å være unik;

og mye i mellom.

Musikken du får høre i denne konserten er en blanding av musikksjangre som jazz, brasiliansk, urban, afro-karibisk og folkemusikk. Sammen med Sarah Camille sin slam-poesi blir det superfint.

Sarah Camille
Sarah er poet, sanger og forteller. Hennes poesi er personlig, med et blikk innover og utover mot verden. Hun beveger seg i et uttrykk som forener slam-poesi, fortelling og musikk.

Sarah har vokst opp i Oslo, med røtter fra Stavanger og Martinique. De siste årene har hun stått på flere scener i Norge og utlandet. Hun har blandt annet deltatt på festival på Cuba, Havana , vært på Slampoesi-VM i Paris, markert Alf Prøysens 100 års jubileum på Det Norske Teatret og hatt forestillinger i store og små gymsaler på store og små skoler rundt om i Norge.

Jørn Erik Ahlsen (gitar), har en bred bakgrunn, fra jazz og populærmusikk, til kompromissløs kontemporær musikk med en forkjærlighet for musikk fra Midtøsten, Øst- og Vest-Afrika. Jørn Erik er for tiden aktuell med Sarah Camille, Anette Askvik, Aladin Abbas, kÖök og Bladed i tillegg til mindre prosjekter og solo-prosjekter. Les mer på www.jornerik.com

Lius Baruch (perkusjon) er en multiinstrumentalist og låtskriver fra Brasil, som har bodd de siste syv årene i Norge. Han såpiller i en rekke band, underviser og produserer. Han har bandet Chakras og har produsert barneprosjektet «O Xenet».

Alejandro Gispert  Navarro (bass), fra Cuba. Han studerte klassisk musikk ved «Instituto Superior de Arte». Han spilte jazz og latinsk jazz med Yasek Manzano trio og Rember Duharte & Nautilus. I tillegg har han spilt innen andre typer musikksjangre som «cubansk timba» (Francis del Rio) og R&B (Oggere) mm.

Før og etter

• Se gjerne på bildebok-videoen (se video øverst i bildekarusellen) sammen med elevene.
  • Lytt gjerne til Alf Prøysens klassiker  «Jørgen Hattemaker» (se video øverst i bildekarusellen). Dere får høre den i konserten også.

Tilbake til oversikt over programmet

• GS Fast

• GS Skolekonsert