• Foto Lars Opstad

Fast produksjon - skolekonsert

Opprigg: 1 t 30 min

Lokalet må blendes helt!
    Produksjonen bruker røykmaskin der det er mulig å skru av røykvarsler i spillelokalet

• Kontakt utøver

Peter Baden
    trommonaut@gmail.no
    Tlf 958 89 684

Bli med ut i Verdensrommet og hjelp to trommonauter med å redde planeter fra farlige asteroider.

Rytmer fra Verdensrommet er en konsertforestilling hvor to trommonauter tar publikum med på en spennende rytmisk og visuell romreise. Publikumsdeltagelse er viktig i forestillingen, publikum er med på å starte romskipet med lyder, og styrer laserstråler med en Wii-kontroller. Ved hjelp av musikk, røykmaskin, laserlys, surroundlyd, ny teknologi og live video føler man virkelig at man er langt ute i Verdensrommet.

Underveis opplever trommonautene både gleder og utfordringer, bl.a. motorstopp, det blir uenighet i cockpiten, de kjører i hyperspeed, og de må unngå et felt av livsfarlige asteroider som kommer farende mot dem. Plutselig er de havnet i en forferdelig knipe helt alene langt ute i universet. Den eneste kommunikasjonen de har med omverdenen er med en prinsesse på en annen planet som dukker opp i et hologram.

Elevene får i denne konserten høre akustisk og elektronisk slagverk. Det blir laget rytmer med tastaturer, computere, roboter, oljefat, og sag, med referanser til romfartshistorien og til kjente science fiction-filmer. Konserten handler også om å oppleve improvisasjonskunst på nært hold.

Peter Baden – Trommonaut 1
Mads Johansen – Trommonaut 2