Vil du være med å bestemme DKS-programmet?

Vi søker deg som er mellom 14 og 19 år, som er interessert i kunst og kultur og som vil være med å bestemme programmet i Den kulturelle skolesekken (DKS).

Som medlem av elevjuryen får du innblikk i hvordan DKS velger kunstproduksjoner og setter dem sammen til et program, som skolene kan melde seg på til. Du får et kurs i kunstkritikk med to erfarne kritikere. Du får se flere kunst- eller kulturproduksjoner, vurdere dem og diskutere og argumentere for og imot med andre elever fra flere skoler. Arbeidet er ikke lønnet, men du får mye erfaring som er relevant i andre jobber, og en god attest.

Fjorårets elevjury valgte ut to ulike produksjoner til å være en del av DKS-programmet. Foredrag og diskusjon om klima Håp eller katastrofe og teaterforestillingen Viral.

Vil du være med? Da vil vi gjerne vite litt om deg og din motivasjon for å delta i elevjuryen.
Klikk på knappen Påmelding til høyre.

Program elevjury 8.-10. trinn

• Tirsdag 12. januar 2021, ca. kl. 9-15.
    Kurs i kunstkritikk med Ida Habbestad og Hild Borchgrevink. Juryen ser og vurderer en film.
  • Onsdag 13. januar 2021, ca. kl. 9-15
    Juryen deltar på to ulike produksjoner. Oppsummering og konklusjon.

Program elevjury videregående

• Tirsdag 19. januar 2021, ca. kl. 9-15
  • Torsdag 21. januar 2021, ca. kl. 9-15
    Juryen deltar på to ulike produksjoner. Oppsummering og konklusjon.

Det kan bli endringer i tidspunktene.