• Foto: Hanna Gogstad

4. trinn fast produksjon - interaktivt besøk på Bymuseet

Bymuseet i Oslo

1 t 30 min

Går du deg vill i Oslohistorien? Få hjelp av Rotta Rosemunde eller Tigeren Tallulah i jakten på historien!

I Bymuseets utstilling går elevene i grupper på jakt etter historiske spor. Rotta Rosemunde, Dua Dyveke, Hesten Hallvard, Luse-Frans og Tigeren Tallulah viser vei til kilder og fortellinger knyttet til byens spennende 1000-årige historie. Dyrene har sin plass i byen og representerer hver sin tidsepoke. Bli med i jakten på Oslohistorien!

Når skal skolens 4. trinn besøke Bymuseet? Se tidsplanen, eller velg skolen din i nedtrekksmenyen på forsiden og finn På sporjakt i Oslohistorien.

Koronatilpasning

Per 1.3.21: Avlyst til og med uke 12. Benytt den digitale varianten under.

Skoler som kan komme seg til Bymuseet til fots oppfordres til det. Hvis reiserestriksjoner tilsier at skolen ikke kan reise kollektivt, får skolen enten busstransport eller benytter den digitale variant en av opplegget. DKS eller utøver går i dialog med skolen når det nærmer seg gjennomføring.

Forberedelse ved besøk på museet

Lærerveileding for besøk på Bymuseet

Digital versjon av På sporjakt i Oslohistorien

Lærerveiledning digital sporjakt – les denne først