Scenekunst

Ønskedrøm
Fast produksjon - Del 2 av Møt Det Andre Teatret

Velkommen på innsida av Oslos snåleste og mest skranglete teater!

Den vanlige verden er ikke nødvendigvis kjedelig, den er bare veldig, veldig vanlig. Men når vi drømmer – våkne eller sovende – kan det være rart, fantastisk og skummelt, og absolutt ikke vanlig!

Utstyrt med drømmer og ønsker fra publikum lager utøverne korte og lange improviserte historier og situasjoner. Målet er at alle ønskedrømmene skal bli fantastiske!

Gjennom å gi liv til barnas drømmer og ta ethvert ønske på alvor med stort engasjement, ønsker vi å inspirere til at publikum selv kan se mulighetene og gleden ønskedrømmene våre gir.

Forestillingen er del 2 av Møt Det Andre Teatret som er en fast produksjon for 6. trinn.

Det Andre Teatret åpnet dørene i 2011. Det har et ensemble på 21 utøvere og en liten stab på 10. De spiller ca 350 forestillinger i året, for ca 35 000 publikummere.

Det Andre Teatret

Før og etter
Prat gjerne litt med elevene om hva de tenker teater kan være og hva improvisasjon kan være. Og ta gjerne en kikk på teatrets nettsider: www.detandreteatret.no