• Foto: CF Wesenberg

ungarena@ofo.no

Liv Marie Skaare Baden: 977 25 007
    Beate Brox: 995 45 444

Nå kan elevene bli kjent med musikerne, få et innblikk i orkesteret som arbeidsplass, høre på orkesterprøven og gå en runde «backstage» i Konserthuset.

Orkesteret er 100 år og nå har dere sjansen til å besøke Norges nasjonalorkester, med 108 fast ansatte musikere. Dette er Norges største «liveband», og vi gleder oss til å se dere.

• Vil dere få et innblikk i en musikers hverdag? Hvordan er egentlig en arbeidsdag i et orkester? Vi forbereder elevene på dette og mer til før orkestermøtet
  • Vil dere komme og høre på mens vi øver? Vi går inn i konsertsalen og hører på orkesteret mens de øver.
  • Vil dere bli med bakenfor? Vi går en runde «backstage» og snakker om spørsmål som å sette seg mål, og nå dem gjennom øving, dirigentens rolle/lærerens rolle, om å lede – og la seg lede, og store og små spørsmål som dukker opp underveis.

Velkommen til oss i et av Oslos signalbygg, beliggende i Vikas rike historie.
Les gjerne invitasjonen «Velkomen til omvisning med Oslo-Filharmonien!». Du finner lenke til den lengere ned på siden.

Informasjon og ressurser

Invitasjon «Velkommen til omvisning med Oslo-Filharmonien!» (nedlastbar .pdf)

Filharmonien – Historikk og instrumenter (nedlastbar .pdf)

Bilde av sceneinngangen i Munkdamsveien 14, v/den åpne P-plassen under Konserthuset