• Foto: Andreas Roksvåg

Ole Petter Knarvik
    olepetterknarvik@hotmail.com
    tlf: 99625484

Livet på aldershjemmet trenger ikke å være kjedelig.

Dansegruppen Absence tar opp kampen mot alderdommen, og løfter bingospill og kaffetid til nye høyder!
Når man har det gøy, går tiden alt for fort. Den tidligere dansegruppen Absence sitter nå på gamlehjem, gråhåret og skjelvende, hvor dagens viktigste gjøremål er bingo og en kopp kaffe. Selv om kroppen ikke er det den en gang var, tar breakerne i Absence opp kampen mot alderdommen for å holde ett siste storslått show. Oldschool er en forestilling om livets gleder og forgjengeligheter, og setter livet i perspektiv. Ved hjelp av breaking, humor og en god dose lårhalsbrekkende akrobatikk, viser Absence at det slettes ikke trenger å være kjedelig å bli gammel.

Elevene får oppleve noen av Europas beste dansere i en flott forestilling om kampen mot alderdom og om å aldri gi opp.
Gjennom profesjonell teatersminke, lysdesign og kulisser skapes det en egen verden som elevene kan leve seg inn og glemme omverden for en liten stund. Her vil de bli imponert, underholdt og kanskje også inspirert.

Absence har gjort hundrevis av opptredener siden de startet i 1999, noen av høydepunktene er bla åpningsshow for Ekstremsportveko, Gullruten på Tv2, Idol finalen 2013 live i Spektrum, Ole Bull 200-års jubileum på DNS, Kulturfestival i Venezia, åpningsshow VM i volleyball, streetshow i Afghanistan og Fredsprisutdelingen mm.

Absence Crew (Idé, koreografi)
Kristian Brusletto Kjærholt (Lyd, lys)
Einar Bjarkø (Lysdesigner)
Linn Therese Michelsen (Kostyme)
Mette Noodt og Live Erin Brændmo (Maske)
Andreas Roksvåg (Utøver, danser)
Piero Issa (Utøver, danser)
Daniel Grindeland (Utøver, danser)
Halvard Haldorsen (Utøver, danser)
Christopher Bottolfsen (Utøver, danser)
Ole Petter Knarvik (Utøver, danser)

Absence & co-produsent Festspillene i Bergen

Bærehjelp
4 stk elever 2 timer før forestilling og 30 min etter forestilling. Til av og pålessing av bil.

Romkav
Minimum: Bredde: 6 m, Dybde: 6 m, Høyde 3,5 m
Minimum: 3 stk el uttak, 2 stk kurser 16 amp.
Vi bruker røykmaskin i forestillingen, og om det finnes brannalarm i lokalet må vaktmester ta av denne under forestillingen. Hvis ikke dette er mulig, lar vi være å bruke røykmaskinen.
Garderobe til sminke og sminkør: Garderobe/rom med greit lys og min. 2 stk stoler.

Sal og scene, dans og musikk