Nyhetsbrev skole 20. oktober 2020

Ledige DKS arrangementer, smittevern er ivaretatt

Dette er noen eksempler på ledige arrangementer denne høsten, sjekk om vi har noe som passer for dere:

Gå til påmeldingsportalen
Velg trinn
Se i menyen hvor du får opp knappen “Legg til”
Disse er alle ledig for dine elever!

Foto: Lene Marie Fossen/Eivind Platou

Rollespill, Oslo Ladegård

Kulturetaten, ved Oslo ladegård, har deltatt i utviklingen av et rollespill sammen med det ideelle formidlingsselskapet Tidvis, og inviterer Osloelever på 8.trinn – Vg3 til å bli med og teste. Rollespillet kan gjennomføres digitalt i klasserommet eller fysisk på Oslo Ladegård.

Rollene er faktiske historiske personer, og saken elevene skal spille fant sted våren 1321. Rollespillet foregår i en digital historisk rekonstruksjon av en rådssal fra 1300-tallet, som er basert på arkeologiske utgravninger.

Ta kontakt med Fredrik Bergseth for mer informasjon og hvis din klasse er interessert: fredrik.bergseth@kul.oslo.kommune.no, tlf. 971 57 035.

Kilde: British library, Catalogue of illuminated manuscripts