Nyhetsbrev skole 08. januar

DKS – gjennomføringer på gult og rødt nivå

I pressekonferansen til Oslo kommune 6.1.2021 forlenges gjeldende tiltak til 21. januar.

Det betyr at DKS – gjennomføringer på barnetrinn gjennomføres som planlagt, tilpasset smittevern for gult nivå. Skoler kan selv gjøre lokale vedtak på at de ikke ønsker DKS-tilbud.

DKS – gjennomføringer for VGS og ungdomstrinn tilpasses smittevern for rødt nivå, eller avlyses. VGS og ungdomstrinn kan vedta at gjennomføringene skal avlyses.

Alle vil bli kontaktet om hver enkelt gjennomføring for å avtale tilpasning eller ev. avlysning.

Vi minner for øvrig om at da vi planla programmet tok vi høyde for en vedvarende pandemi-situasjon. Mange tilpasninger er derfor allerede gjort både for valgfrie og faste produksjoner. Se tilpasningene i det faste programmet for 1. – 10. trinn på programsidene her.

Ny påmeldingsrunde fra 05. januar – meld på din skole!

Nye produksjoner og gjennomføringer er nå tilgjengelig for påmelding

• Klikk Logg inn øverst til høyre eller den grønne påmeldingsknappen.
  • Det er først til mølla for alle trinn. Det betyr umiddelbar tildeling av tidspunkt og bindende påmelding, omtrent som å kjøpe kinobilletter.
  • Det er kun produksjoner det står Legg til på som har ledig kapasitet.
  • OBS! Når du velger Legg til er tidspunktet tilgjengelig for andre helt til du trykker Send påmelding i neste vindu. Velg Vis handlekurv, og fullfør påmeldingen.

DKS ønsker skolens tilbakemelding

Vår viktigste oppgave er å sørge for at elevene mottar kunst – og kulturproduksjoner av høy kvalitet. Vi setter derfor stor pris på at skoler som har fått besøk av våre utøvere tar seg tid til en tilbakemelding.