Fredag 13.august, kl 15 – Midlertidig driftsstans i påmelding.

Dessverre har de først to dagene med påmelding vært preget av ustabilitet i vår påmeldingsløsning. Leverandør jobber med å rette disse to feilene. 1) Mange GS skoler får ikke logget seg på. 2) Import av VGS sine klasser er ufullstendig. Vi ser oss derfor nødt til å stenge påmeldingen midlertidig, inntil dette er løst.

—————-

Kjære nye og gamle kulturkontakter

Vi har sakte beveget oss ut av feriebobla og skal straks oppleve at lufta blir friskere og klarere, men også fylt med spenning etter hvert som elevene nå tar fatt på et nytt skoleår. Ny sekk skal fylles med erfaringer, og DKS sin oppgave er å gi elevene gode kunst- og kulturopplevelser. Kulturmøtene kan gi rom for ettertanke og refleksjon, men også fungere samlende og sosialt utjevnende.

Valgfritt program

I år har vi to påmeldingsperioder til vårt valgfrie program. Første runde starter allerede torsdag 12. august kl. 12.00. Ny runde åpner på nyåret med supplerende tilbud utover våren. Det er ingen frist, men vær oppmerksom på at det er først til mølla, påmelding kan gjøres så lenge det er ledige plasser.

Både kulturkontakter og lærere kan melde klassene på DKS-gjennomføringer, og det kan være lurt å orientere seg i det valgfrie programmet i forkant av påmeldingen. Tilbudene er som vanlig av høy kunstnerisk kvalitet, med alt fra sirkus i skolegården og kunstverksted for de minste, til omvisning på Grinimuseet og verksted i fotogrammetri for de eldre elevene.

Oversikt over valgfritt og fast program

Til orientering: De fleste valgfrie produksjoner har oppstart etter høstferien, men to allerede før, Høstutstillingen for mellomtrinn og Besøk på 22. juli – senteret for 9. trinn – Vg3.

Fast program

Alle grunnskoletrinn tildeles et fast program uten påmelding. Søk opp din skole i nedtrykksmenyen på forsiden til nettsiden vår for å se din skoles kulturprogram. Grunnet blant annet pandemien er ikke alt ett hundre prosent klart ennå ved skolestart.

Se oversikt over hva skolen kan forvente å få til hvert trinn, og status for tildeling av alle faste produksjoner 2021- 22 her.

Påmeldingsportalen

Kulturkontakter i Osloskolen bruker Feide-bruker for å logge seg i påmeldingsportalen. Ved tekniske problemer med brukernavn eller passord, ta kontakt med skolens ledelse. Kulturkontakter på private skoler som ikke er tilknyttet Feide kan sende en e-post til dks@osloskolen.no. Vi vil da sende et brukernavn og passord i retur. Les mer på veilederen vår til  påmeldingsportalen.

Foto: Medieoperatørene / Benjamin Ree