DKS legger ut nye gjennomføringer fredag 5. mars kl. 14.30

Logg deg inn i påmeldingsportalen for å se produksjonene og tidspunkt for gjennomføringer. Det er kun produksjoner hvor det står legg til på som har ledig kapasitet. Vi endrer til rett kapasitet når påmeldingen åpner.

• OBS! Når du velger Legg til er tidspunktet tilgjengelig for andre helt til du trykker Send påmelding i neste vindu. Velg Vis handlekurv, og fullfør påmeldingen. Først til mølla!

DKS vil trekke frem disse produksjonene

Upolert er fortellinger fra levd liv, fortalt av de som var der da det skjedde. Det handler om farefulle reiser, et fremmed land, en usikker fremtid og det å være ung afghaner i Norge. Grunnet pandemien vises forestillingen i filmversjon på skolen etterfulgt av samtale med utøverne i Teams. For Vg1. – Vg3. – trinn.

I foredraget Håp eller katastrofe, gir tidligere FN – direktør Svein Tveitdal og forfatter Sigbjørn Mostue elevene en rask innføring i hva global oppvarming er, dets årsaker og følger – både de vi allerede ser, og hva som venter oss hvis vi ikke gjør noe. Skal man lukke øynene for problemene, eller brette ermene og ta opp kampen? For 8. – Vg3. trinn.

I Livet på storgården får elevene være med på en reise tilbake i tid. Den gangen Bogstad var i drift var gården levebrødet for svært mange mennesker. Elevene får et innblikk i hva de ulike folkene på gården jobbet med og hva som ble produsert. For 2. – 3. trinn.

Bli med på en eksperimentell og leken dag om vannet i Akerselva! I Vannet i Akerselva får elevene en herlig kombinasjon av levende historieformidling og naturfaglig elevforsøk om elva som har vært og er så viktig for byen vår. Fra 1. – 4. trinn.

Gi elevene en unik konsertopplevelse med Til alt er ute. Høyer og Baksaas ønsker å vise at norsk poesi og lyrikk kan være kult og interessant gjennom en nyskapende og relaterbar tilnærming. Til Alt Ute er et konseptalbum som handler om lørdagsnatta, en sjangerkrysning av poesi og elektronika, rap, ambient og minimal techno. For Vg1. – Vg3. –  trinn.