• Foto: Kloden

Opprigg:
    Nedrigg:

Velkommen til Kloden!

Møt Kloden gir elevene innblikk i scenekunstens verden. Målet er å gi elevene kunnskap om teater, da spesielt Kloden teater og området rundt. Elvene får delta på en workshop som er ment å utvikle elevenes interesse for teater og scenekunst. Elevene vil også få innblikk i hvordan en teaterinstitusjon fungerer.

Workshopen ledes av Kjell Moberg, Klodens kunstneriske leder og Ådne Sekkelsten, direktør for Kloden teater

Verkstedet vil foregå i lokalen til KUBEN VGS.

Deretter vil elevene bli tatt med over gaten, hvor de vil få se en forestilling.

Elevene får utdelt papir og skrive/-tegnesaker. De får i oppgave å utforme forslag til aktiviteter, fysisk utforming eller andre ting de ønsker å møte på Kloden teater. Elevene kan levere fra seg tekst/tegninger om de ønsker, og noen av disse vil bli publisert i sosiale medier eller på vår nettside.

Kjell Moberg har som kunstnerisk leder for det internasjonale kompaniet NIE laget forestillinger for og med barn og ungdom, over hele verden, i mer enn 20 år. Ådne Sekkelsten er direktør for Kloden teater.

Kloden teater / Kjell Moberg

Før og etter