• Foto: Øystein Haara

Miss Tati
Valgfri produksjon - Konsert på skolen - En skole per dag, 2 konserter per dag, planlegg påmeldingen. Påmelding annonseres sep/okt.

Opprigg: 1 t
    Nedrigg: 1 t

Rom
    Gymsal, aula el. lignende
    Scene: 15-20 kvm
    Mørklegging: Delvis blending
    El. uttak: 15 el. uttak á 230V
    Ampere: Inntil 16A

Den norsk/portugisisk/angolanske artisten Miss Tati har lenge imponert både konsertgjengere og musikkelskere over hele landet med et særpreg og en formidlingsevne få artister i Norge kan måle seg med. Miss Tati blander dans med hiphop, RnB, soul, house og pop og hun er kjent for å lage energiske konserter.

Noen har kanskje opplevd henne på DKS Oslos egen Kulturfest? Nå skal hun spille konserter for Oslos ungdomsskoleelever på skolen!

Fokuset er å involvere publikum under konsertene ved å få dem til å danse. Både dynamikken/oppbyggingen av konserten og call/response brukes for å få elevene til å engasjere og bevege seg i takt med musikken.

Teksten til låtene sendes på forhånd med musikken slik at lærerne og elevene kan lytte og synge til sangene i forkant av konserten.

I 2017 debuterte Miss Tati fra Bergen med albumet «Finally, Tati», og de siste årene har hun og bandet spilt over 150 bejublede konserter på de fleste av landets større scener og festivaler som Øyafestivalen, Slottsfjelll og by:Larm. Hun har også spilt på DKS Oslos egen Kulturfest!

Med seg har hun et fantastisk band!
Mere info om musikerne kommer.

Musikk, engelsk