• Foto: Katarina Caspersen og Thor Merlin Lervik

Kulturarv

Levende tegninger
Valgfri produksjon -Tegneverksted

Bli med å lage en skog full av levende tegninger! Eller kanskje du heller vil finne opp en ny by? Levende Tegninger er en helt ny form for kollaborativ og interaktiv tegneworkshop.

Her kan du tegne eventyrkarakterer som lever i skogen eller stilige kjøretøy i bygatene. Rommet fylles med tegningene dine som beveger seg og får sitt eget liv. Sammen lager vi en helt egen verden!

Denne workshopen er for alle. Det er både gøy å tegne og å se på alle tegningene som beveger seg. Vil du bare fargelegge? Det går fint, vi tilpasser! Vi har temaer som passer både for mindre og større aldersgrupper. Vi stiller opp med alt av teknisk utstyr og prosjektor. Tegnesaker og papir har vi også med. Velkommen til en annereldes tegneworkshop!

Vi legger ut alle klassene sine landskap på nettsiden slik at barna kan vise frem hva de har laget til venner og foresatte.

Om kunstnerne

Thor Merlin Lervik er utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo med bachelor i illustrasjon, og fra Universitetet i Oslo med bachelor i programmering. Han jobber med livekodet scenekunst for konserter og utvikling av interaktive, digitale opplevelser.

Katarina Caspersen er utdannet fra Kunsthøsgkolen i Oslo med master i illustrasjon og design. Hun jobber med scenografi for teater og minatyrmaking. Hun er nå aktuell på Østlandsutstillingen.