• Foto: Ilona Sawicka

Opprigg: 2 t
    Nedrigg: 1 t 30 min

Merknad om rom:

• Scenerommet bør være minst 5 meter dybde og 6 meter bredde, men vi kan tilpasse oss hvis vi får beskjed på forhånd og kan ta en vurdering.
    • Blending er nødvendig.
    • El.uttak: 3 x 16A
    • Vi trenger gardintrapp, et bord og en stol til tekniker

Er barbiedukken din en hemmelig spion? Er hoppetauet ditt en livsfarlig maskin? Kan spaden din hjelpe en ensom gutt? Kan sprettballen din være et eple på verdens siste epletre?

Forestillingen Lekene slår tilbake består av improviserte historier basert på lekene elevene har med seg, og historiene forandres fra gang til gang. Et inkluderende og engasjerende teater hvor elevene kan la seg inspirere til å lage sine egne historier. Teater kan oppstå hvor som helst – av hva som helst!

Lekene slår tilbake har turnert for mange tusen norske barn og har vært invitert til en rekke internasjonale festivaler og teatre de siste årene.

Det Andre Teatret er Norges største improteater, ligger på Lilleborg i Oslo. Stian GulliKristin Jess Rodin og Ingvild Haugstad er alle medlemmer av ensemblet ved Det Andre Teatret. Stian spiller i en rekke forestillinger ved teatret. Kristin og Ingvild har medvirket som skuespillere både på TV, film og teater. Med seg denne gangen har de en lysimprovisatør.

Produsert av Det Andre Teatret

Før og etter

NB! Hver klasse må ta med seg 2-3 leker til forestillingen!

www.detandreteatret.no

Drama, norsk,