• Foto: Kulturfest Tøyen

8. – Vg3. trinn

Kulturfest Tøyen
Valgfri produksjon - festival

Hva: Kulturfest Tøyen er en gratis festival i skoletiden med musikk, dans, film og mange ulike verksteder og aktiviteter. Festivalen arrangeres av DKS Oslo og Miniøya for elever i ungdomsskoler og videregående skoler i Oslo.

Når: Tirsdag 16. juni 2020. Fra ca. 09:30 til 13:30.

Hvor: Festivalen arrangeres i Tøyenparken.

I 2019 kunne du se blant annet Ezzari, Pom Poko, moteshow, tegneserieduell og danseforestilling på scenen og i parken, og bli med på aktiviteter som skulpturverksted, bandtelt, dansejam, debattdelt og lage isskulpturer. Her kan du se forrige program: Program, arenakart Kulturfest Tøyen 2019

www.kulturfesttoyen.no blir oppdatert med nyheter og fullstendig program etter hvert som det nærmer seg festival.

Egen påmeldingsperiode i april/mai 2020.

«Fint og variert program, med mye interessant å gjøre og se» – Lærer Brannfjell skole.

Før og etter

Musikk, kunst og håndverk, norsk, film, teater, dans, miljøhovedstaden 2019