• Foto: Kulturfest Tøyen

8. – Vg3. trinn

Kulturfest
Valgfri produksjon - festival

Kulturfest Tøyen er et samarbeid mellom Den Kulturelle Skolesekken og Miniøya og er en kulturell gave til Osloskolene. Annerledesåret 2020 gjør at vi har tenkt nytt og planlegger Kulturfest Tøyen gjennomført i ny drakt i 2021.

Vi har et ønske om å flytte kulturfesten ut av Tøyenparken, involvere elevene i planleggingen og ta festivalen ut til skolene. Vi planlegger for et arrangement som involverer fysisk tilstedeværelse av utøvende kunstnere inne/ute på flere involverte skoler og at vi sammen produserer ett arrangement som streames til de øvrige Osloskolene. På den måten kan vi lage en kulturfest for enda flere elever ved Osloskolene, et kulturelt lyspunkt å se frem mot.

Det viktigste for oss er at det blir et trygt arrangement for alle involverte. Festivalen vil bli gjennomført etter gjeldende smittevernsregler i samråd med skolen.

Når? Sammen med de involverte skolene vil vi sette dato for arrangementet i tidsrommet mellom 26. april og 7. mai 2021.

Hvor: På skolens uteområde/innendørs samlingsplass

Hvem: For Osloskolens elever i ungdomsskole og videregående skole. Hybridarrangement med fysisk tilstedeværelse og strømming fra de ulike skolene

Påmeldingsfrist: 18. desember 2020

Kriterier:

• Har elevarrangører på skolen
  • Har gjennomført minst ett DKS-arrangement i skoleåret 2019/2020
  • Har et fellesområde innendørs/utendørs som kan benyttes til kunstnerisk program
  • Har kapasitet til å være med i planlegging av arrangementet.

Kan dette være noe for din skole? Vi plukker ut tre skoler som vil bli en del av dette arrangementet i løpet av desember. Meld din interesse HER.

Miniøya i samarbeid med DKS Oslo

Musikk, kunst og håndverk, norsk, film, teater, dans, miljøhovedstaden 2019