Kulturfest, filmfestival – og et frampek mot 2019/20

Avslutning av skoleåret 2018/19

Sommer i Norge = festival. Dette gjelder også for Osloelevene når Den kulturelle skolesekken har invitert til Kulturfest Tøyen og Oslo Pix Ung på tampen av skoleåret.

8000 elever deltok på Kulturfest Tøyen og 3500 på Oslo PIX Ung. Kudos til våre Osloelever for å bidra til så god festivalstemning på begge arrangementer, og til lærerne som har bidratt til å gi elevene en god porsjon festivalopplevelser de kan ta med seg i sin kulturelle (skole)sekk.

Les Kulturtankens artikkel om Oslo Pix Ung her.

Og her er et knippe stemningsbilder fra Kulturfest Tøyen. Foto: Heidi Skjebstad

Program 2019/20

Neste skoleårs kulturprogram er klart, og programsidene oppdateres med informasjon om hver enkelt produksjon. Noen av produksjonssidene er klare, så du kan allerede nå begynne å orientere deg i programmet. Men det kommer mer! Vi publiserer fortløpende frem mot, og litt inn i sommeren.

Fra ca. 1. august vil også tildelingen av de faste produksjonene være klart og publisert, og som vanlig åpner vi for påmelding til valgfrie produksjoner ved skolestart.

Mer info kommer!

Se program 2019/20 her, sidene oppdateres fortløpende.