Kulturfest 2021 på din skole?

Kulturfest Tøyen er et samarbeid mellom Den Kulturelle Skolesekken og Miniøya og er en kulturell gave til Osloskolene. Annerledesåret 2020 gjør at vi har tenkt nytt og planlegger Kulturfest Tøyen gjennomført i ny drakt i 2021.

Vi har et ønske om å flytte kulturfesten ut av Tøyenparken, involvere elevene i planleggingen og ta festivalen ut til skolene.

Vi planlegger for et arrangement som involverer fysisk tilstedeværelse av utøvende kunstnere inne/ute på flere involverte skoler og at vi sammen produserer ett arrangement som streames til de øvrige Osloskolene. På den måten kan vi lage en kulturfest for enda flere elever ved Osloskolene, et kulturelt lyspunkt å se frem mot.

Det viktigste for oss er at det blir et trygt arrangement for alle involverte. Festivalen vil bli gjennomført etter gjeldende smittevernsregler i samråd med skolen.

Når: Sammen med de involverte skolene vil vi sette dato for arrangementet i tidsrommet mellom 26. april og 7. mai 2021.

Hvor: På skolens uteområde/innendørs samlingsplass

Hvem: For elever på skolen. Strømmes til andre skoler

Hva kreves av skolen: En ansvarlig voksen kontaktperson som er tilgjengelig for spørsmål for produksjonen som kommer til skolen. Organisering av elever som vil bidra og invitasjon ut til elevene. DKS og Miniøya er hovedansvarlig for gjennomføring av arrangementet i samarbeid med de deltakende elevene.

Søknadsfrist: 18. desember 2020

Kan dette være noe for din skole? Vi plukker ut tre skoler som vil bli en del av dette arrangementet i løpet av desember.