Koronatilpassede produksjoner – ledige tider fra uke 7

Da vi planla programmet for våren 2021 tok vi høyde for en vedvarende pandemi-situasjon. Mange tilpasninger er derfor allerede gjort både for valgfrie og faste produksjoner. Se tilpasningene i det faste programmet for 1. – 10. trinn på programsidene her.

Digital dans, konsertfortelling og kohortvennlige verksted

2. – 3. trinn

FELT 2.0

Danseforestillinga Felt 2.0 er spesielt tilrettelagt for trygg gjennomføring med tanke på smittevern. Forestillinga som går til 2. og 3. trinn spilles delvis digitalt i klasserommet og fysisk i skolegården. Det er ledige tider i uke 7.

1. – 3. trinn

SE! Kompott

SE! Kompott er en kunstformidlingsproduksjon laget spesielt for 1.-3. trinn. Gjennom dialog og praktisk verksted, vektlegges barnas egen deltagelse. Verkstedet er med mindre grupper og derfor kohortvennlig. Flyttet fra uke 6 til uke 9 og har fortsatt ledige tider.

   
9. – 10. trinn

Lyset er det eneste som er svart

En digital konsertforestilling med Oslo Filharmoni for 9. og 10. trinn. Fortellinger fra ungdommer og konsert i ett, hvor elevene blir kjent med klassisk og ny musikk fra J.S. Bach til Philip Glass.

8. – 10. trinn

Vår fremtid – vårt ansvar

Vår fremtid – vårt ansvar er et verksted hvor elevene lærer om aktivisme i vår tid, og hvordan de kan bruke sosiale medier for å promotere kamper som de er opptatt av.  Elevene deles inn i grupper på 4-5 elever. Ledige tider fra uke 10.