Koronatilpassede produksjoner – ledige tider fra uke 7

Da vi planla programmet for våren 2021 tok vi høyde for en vedvarende pandemi-situasjon. Mange tilpasninger er derfor allerede gjort både for valgfrie og faste produksjoner. Se tilpasningene i det faste programmet for 1. – 10. trinn på programsidene her.

Digital dans, konsertfortelling og kohortvennlige verksted

FELT 2.0

Danseforestillinga Felt 2.0 er spesielt tilrettelagt for trygg gjennomføring med tanke på smittevern. Forestillinga som går til 2. og 3. trinn spilles delvis digitalt i klasserommet og fysisk i skolegården. Det er ledige tider i uke 7.

SE! Kompott

SE! Kompott er en kunstformidlingsproduksjon laget spesielt for 1.-3. trinn. Gjennom dialog og praktisk verksted, vektlegges barnas egen deltagelse. Verkstedet er med mindre grupper og derfor kohortvennlig. Flyttet fra uke 6 til uke 9 og har fortsatt ledige tider.

Lyset er det eneste som er svart

En digital konsertforestilling med Oslo Filharmoni for 9. og 10. trinn. Fortellinger fra ungdommer og konsert i ett, hvor elevene blir kjent med klassisk og ny musikk fra J.S. Bach til Philip Glass.

Vår fremtid – vårt ansvar

Vår fremtid – vårt ansvar er et verksted hvor elevene lærer om aktivisme i vår tid, og hvordan de kan bruke sosiale medier for å promotere kamper som de er opptatt av.  Elevene deles inn i grupper på 4-5 elever. Ledige tider fra uke 10.