• Foto: C.F.Wesenberg

Oslo Konserthus

Opprigg:
    Nedrigg:

Vi vet at barn setter stort fokus på miljøet, naturen og jorda vår, og Oslo-Filharmonien vil gjerne gi sitt bidrag til dette viktige temaet. – Velkommen til Oslo Konserthus, til en forestilling der orkesteret akkompagnerer videokunst av artisten David Chocron og hvor klimaforandringene og menneskers påvirkning på disse er tema.

Kan musikk være en løsning på klimakrisen? Kan musikk være med å påvirke slik at vi får en grønnere hverdag?
For å takle store utfordringer og kriser har mennesker til enhver benyttet ulike kunstneriske uttrykk for å forstå verden rundt oss. Musikk er et universelt språk, og opplevelsen går på tvers av hudfarge, kjønn, alder og religiøse overbevisninger, dermed kan musikk være med å bygge broer som kan bringe oss mennesker sammen.

Sammen med videokunstner David Chocron har vi laget en spennende konsert hvor musikk av komponister som Vivaldi, Haydn, Beethoven, Copland og Respighi kombineres med overveldende videokunst og visuelle elementer, som setter fokus på klimaforandringer og hvordan vi møter disse.

Oslo-Filharmonien
David Chocron – videokunstner