• Foto: C. F. Wesenberg

Oslo Konserthus

Opprigg:
    Nedrigg:

Vi vet at barn setter stort fokus på miljøet, naturen og jorda vår, og Oslo-Filharmonien vil gjerne gi sitt bidrag til dette viktige temaet.
– Velkommen til Oslo Konserthus, til en forestilling der orkesteret akkompagnerer videokunst av artisten David Chocron og hvor klimaforandringene og menneskers påvirkning på disse er tema.

Kan musikk være en løsning på klimakrisen? Kan musikk være med å påvirke slik at vi får en grønnere hverdag? Mennesker til enhver tid benyttet ulike kunstneriske uttrykk for å forstå verden rundt oss og for å takle store utfordringer og kriser. Musikk er et universelt språk, og opplevelsen går på tvers av hudfarge, kjønn, alder og religiøse overbevisninger. Dermed kan musikk være med å bygge broer som kan bringe oss mennesker sammen.

Sammen med videokunstner David Chocron har vi laget en spennende konsert hvor musikk av komponister som Vivaldi, Haydn, Beethoven, Copland og Respighi kombineres med overveldende videokunst og visuelle elementer, som setter fokus på klimaforandringer og hvordan vi møter disse.

Bli med på spennende forarbeid! Kanskje er det deres poster som vises under konserten?

Vi trenger gode, slagkraftige, fargerike, morsomme (eller dødsalvorlige) klimaplakater, som de som brukes i klimaprotester.

Vi går gjennom alle bidrag, og bruker disse som visuelle elementer under konserten og i foajéen.
Dere sender inn foto av plakatene. De fysiske plakatene trenger dere ikke sende inn, men ta dem gjerne med når dere kommer på konsert.

Vi ser etter kreative og visuelt spennende bidrag med korte, lettfattelige slagord.

Frist: 1. november

Bidrag og spørsmål sendes per e-post til amund.hammer@ofo.no

For mere informasjon se her: Nedlastbar invitasjon

Oslo-Filharmonien