• Foto: Klangbein

Klangbein
Fast produksjon - skolekonsert

Bærehjelp
    To elever før og etter konserten

Møt de to musikalske vennene Ole Jørn og Morten og bli med på en leken forestilling om vennskap som settes på prøve.

Klangbein er en av Norges mest spilte konsertforestillinger for barn, og handler om to gode venner. Musikerne Ole Jørn Myklebust (trompet) og Morten Barrikmo (klarinett) bruker musikk og mimikk på en leken og treffsikker måte, og tar med publikum på en musikalsk, emosjonell og ikke minst morsom reise i stemninger og hverdagssituasjoner som barna lett kan gjenkjenne. Misforståelser oppstår idet kommunikasjonen mellom de to svikter og stemningen tilspisser seg. Er vennskapet sterkt nok til å seire til slutt?

Morten Barrikmo er treblåser og utdannet i musikkpedagogikk ved Norges musikkhøgskole innenfor klassisk musikk. Han blir rost for sitt mangfold, og er en kjent skikkelse innenfor fri-improvisasjonsmiljøet.

Ole Jørn Myklebust er jazzmusiker (trompet og vokal). Han er utdannet ved Norges musikkhøyskole, er utøvende musiker, komponist og arrangør. http://www.olejazz.no/

Siden oppstarten i 2005 er Klangbein fremført over 1300 ganger i seks ulike land. Forestillingen engasjerer barna og setter fokus på kommunikasjon, vennskap, empati og musikkens evne til å underbygge og uttrykke følelser. Ole Jørn Myklebust er mest kjent fra sitt lange samarbeid med Mari Boine og Jonas Fjeld, samt egne soloalbum og prosjekter. Morten Barrikmo spiller i prosjekter som BOA, Ellen Sofie Hovland, BAROLO og Per Zanussi Ensemble. Han har spilt på utallige teaterproduksjoner, og medvirket i veletablerte ensembler som Oslo Sinfonietta og BIT20 Ensemble.

Før og etter

Musikk, læringsmiljø.