Kaja Gunnufsen
Fast produksjon - skolekonsert

Opprigg: 1 t 15 min

Blendet lokale dersom det er mulig, gjerne to elever som bærehjelp

• Kontakt utøver

Thomas Oxem
    thomas.oxem@ude.oslo.kommune.no

Kaja Gunnufsen har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets mest interessante og talentfulle låtskrivere. Godt hjulpet av sin velfungerende sans for humor og ironi, har musikeren fra Ås blitt kjent for sin fengende og inderlige popmusikk om livets gnagende hverdagsmelankoli.
Hun fanget umiddelbart interessen til norske anmeldere og publikum da hun i 2014 slapp sitt ikoniske debutalbum «Faen Kaja». Generasjonsskildringen av hennes liv som en noenogtjue-åring sto igjen som en av årets mest kritikerroste norske utgivelser, og hun hanket bla. inn nominasjoner til Spellemann-prisen (årets nykommer) og P3 GULL-prisen. Oppfølgeralbumet, «Ikke tenk på det», resulterte i nok en Spellemannsnominasjon (årets tekstforfatter) og Kaja har sjarmert fans og publikum landet over med en hel rekke utsolgte konserter og festivalopptredener, blant annet på Slottsfjell og Øyafestivalen.

Kaja Gunnufsen – vokal, piano, gitar
Kenneth Ishak – gitar, bass