Scenekunst

1 t
    Opprigg:
    Nedrigg:

I en tid preget av midlertidighet der hjem hele tiden endres eller oppløses og mennesker flytter eller flykter på tvers av grenser, er opplevelsen av hjem mer flytende enn konstant.

Forestillingen HABITAT undersøker hva et hjem kan være for ulike mennesker, hjemmets betydninger og forvandlinger. Habitat handler om møtet med det kjente og ukjente, om tilhørighet og hva som skal til for at du føler deg hjemme.

Når blir et sted et hjem? Kunstnerne i HABITAT skaper et hjem på scenen som publikum varmt inviteres inn i, 12 telt, 12 utøvere og deres Habitat.

Forestillingen inneholder dans, fremføring av tekst og sang. Elevene blir fordelt inn i 12 telt sammen med sin utøver.

Medvirkende

Tora Brekke, Mari Bygnes, Markus Christensen, Frida Eriksen, Einar Reynisson Grimsby, Ragnhild Rosander Hagen, Helle Kvam Leraand, Amie Mbye, Marte Kristine Brustad Melhus, Martin Bergo Selsjord, Kristine Søgnesand, Elise Susann Strandjord, Kristine Søgnesand.

Rom for Dans er et kompetansesenter der idéer og metoder for dansekunstnerisk arbeid utforskes, utvikles og formidles. Gjennom 15 år har Rom for Dans produsert nyskapende dansekunst av høy kvalitet for og med barn, unge og voksne, med vekt på relasjonelle kunstmøter og barn og unges deltakelse.

Relevante lenker