• Foto: Frank Michaelsen

45 min - 45 min

Del 1: 45 min på skolen.
    Del 2: 90 min på nærmeste Deichman-filial

Bobler latteren? Kjenner du frysninger på ryggen? Med Go’ bok! inviterer Deichman elevene inn i biblioteket og inn i litteraturen.

Målet med Go’ bok! er å vekke elevenes interesse for litteratur og lesing ved å gi dem et positivt møte med et lite, men nøye sammensatt utvalg bøker. Bibliotekar og elever møtes først på skolen, med fine bøker som inspirerer elevene til å lese. Bibliotekaren har bøkene med seg når de kommer til skolen, og bøkene blir igjen i klasserommet etterpå.

Det deles ut informasjon og skjema for hvordan elevene kan få lånekort. Deretter inviteres klassen til et besøk på en av bibliotekets filialer. Her overrekkes lånekortet – klart til bruk!

Gjennom Go’ bok! vil elevene bli kjent med biblioteket som et godt og spennende sted å være.

Deichman bibliotek

Før og etter
www.deichman.no

Norsk, samfunnsfag, tema leselyst og litteratur