• Foto: Troels Rosenkrantz Fuglsang

Fysisk teater/sirkusforestilling på skolen

Opprigg: 2 t
    Nedrigg: 1 t

Fritt fram – En påminnelse om alt fint, vanskelig og viktig med leken

“Hvordan ser verden ut når vi står opp ned? Kan man bli for gammel for å leke? Hva gjør jeg når jeg ikke får være med i leken? Hva gjør Mari og Mikael når Tamar finner på egne regler? Har du noen gang tenkt på hvor mye du klarer å løfte? Eller kanskje hvor mye vi kan klare å løfte sammen?”

I Fritt fram vil du få møte tre utøvende kunstnere, Tamar, Mari og Mikael. Tre kropper i fri akrobatisk utfoldelse, utfordrer både hverandre, rammene og reglene til kjente barneleker. De skaper lek som kan fortsette i det uendelige.

Her skal det prøves, feiles og prøves på nytt. Hva om én ikke får lov til å tråkke på gulvet og en annen kun kan stå på hendene? Hvordan kan de samarbeide? Sammen må de finne ut hvorfor og hvordan de skal forholde seg til leken og dens regler, og ikke minst gleden og sårbarheten leken skaper.

Publikum inviteres til å leke med. Finnes det grenser for vår kroppslige utfoldelse? Hva får deg til å føle deg inkludert i leken? Hvordan oppleves det når dine ideer ikke blir lyttet til?

Medvirkende:

Tamar Ohana Goksøyr – Uøvende kunstner, sirkusartist