Forfatterbesøk: Kari Saanum «Ingen er ei øy»
Fast produksjon - forfatterbesøk på skolen

1 t 30 min

Teknisk behov

Har med egen laptop med nødvendige overganger. Behøver projektor/lerret eller SmartBoard.

Fast produksjon på 9. trinn er besøk av en forfatter plukket ut av Norsk Forfattersentrum.

Forfatterbesøket med Kari Saanum konsentrerer seg om høytlesning fra og samtale rundt de tre lettleste ungdomsromanene Elefanten i rommet, Gråt baby, og Ingen er ei øy (utkommer høsten 2018).

Last ned lærerveiledningen med presentasjon av forfatteren og mer om tema:
Kari Saanum presentasjon og tema

Om forfatteren

Kari Saanum (f. 1959) er dramatiker, forfatter og teaterkritiker. Hun skriver bøker og scenetekst for barn, unge og voksne. Har holdt en rekke skrivekurs bl.a. i Den Kulturelle Skolesekken og ved Folkeuniversitetet i Oslo.

Før og etter

Elevene bør minimum ha lest det tilsendte tekstutdraget før forfatterbesøket. Lærer skal være til stede under hele formidlingen og alle mobiler slått av.

Tekstutdrag Kari Saanum

Norsk, samfunnsfag