• Foto: Flamme forlag

Forfatterbesøk: Erlend Wichne «Mine følelser er en ild»
Fast produksjon - forfatterbesøk på skolen

1 t 30 min

Fast produksjon på 9. trinn er besøk av en forfatter plukket ut av Norsk Forfattersentrum.

Hvordan kan ord være varme? Hvordan er det mulig at noen ord kan gi oss en følelse av at noe er varmt, selv om det som oftest bare er svarte ord på ei hvit side? I møte med forfatter Erlend Wichne blir det korte og lengre skriveøvelser med utgangspunkt i de fire elementene, det blir samtaler rundt språk og opplesning blant annet fra boken St.Hans.

Last ned lærerveiledningen med presentasjon av forfatteren og mer om tema:
Erlend Wichne presentasjon og tema

Om forfatteren

Erlend Wichne (f. 1991) er født og oppvokst i Mandal, men bor nå i Oslo. Han debuterte i 2015 med diktsamlinga Hav, sløyd og året etter kom flere dikt i Trær / fall / flakse /stå /topp / hopp, begge utgitt hos Flamme forlag. Erlend er også musiker og spiller i bandet Otherside Spectre.

Før og etter

Elevene bør minimum ha lest det tilsendte tekstutdraget før forfatterbesøket. Lærer skal være til stede under hele formidlingen og alle mobiler slått av.

Tekstutdrag