• Foto: Dag Jensen

Scenekunst

Scene! Art
Fast produksjon - teaterforestilling som er del 2 av "Møt Black Box Teater"

Black Box Teater

1 t
    Opprigg:
    Nedrigg:

Ideen om å konstruere en teaterforestilling foran øynene på elevene er en pedagogisk genistrek. Det profesjonelle uttrykket gjør at innblikket i den kunstneriske prosessen med å lage teater ikke bare blir en artig idé, men også kunstnerisk interessant. Utdrag fra pressen Periskop Ole Hval.

Sara Bonnard skal endelig få oppfylt drømmen … å sette opp sin egen forestilling på en teaterscene. Hun finner lykken på internett, og bestiller en komplett pakke ”lag din egen forestilling på 45 minutter”. Settet inneholder en flatpakket scenografi, rekvisitter, kostyme og CD med instruksjoner.

Her leker Guandaline Sagliocco med hvordan skuespillerkunsten leder elevene inn og ut av illusjonen og generøst deler de magiske øyeblikkene som oppstår- med hjelp av et minimum av scenografi. En forestilling som viser noe av prosessen bak det å lage en forestilling.

Spilles på Store Scene på Black Box teater.

Se vimeo her: Scene Art!

Guandaline Sagliocco – skuespiller