• Foto: Filmhjelp.no

Vg1. – Vg3. trinn

Filmhjelp.no Yrkesfag – Fra idé til film på en dag!
Endags filmverksted der elevene lager en "tutorial" om sitt eget yrkesfag - Påmelding 5. okt

5 t

Elevene må ha med seg mobiltelefon og PC/Mac

Yrkesfagene er praktiske og visuelle, som skapt for film! Vi flytter inn på verkstedet, på kjøkkenet, i restauranten, til sykehussengen, til sikringsskapet og frisørstolen – der elevene er, og lager såkalte «tutorials» knyttet opp til elevenes yrkesfag.

I filmverkstedet får elevene god innsikt i historiefortelling, dramaturgi, bildekomposisjon, foto, og redigering.
Vi i Filmhjelp.no mener film som uttrykksmåte passer yrkesfagene perfekt.

Verkstedet varer en en hel skoledag.

Andreas Altermark Regissør og utdannet dramapedag. Turnert i DKS med flere produksjoner siden 2008. Jobbet på Firda VGS som dramalærer 2010-2014. Fra 2014 har Altermark jobbet fulltid med Filmhjelp.no og gjennomført over 420 Workshops.

Geir Magne Pedersen Forfatter med hovedvekt på teater og skjønnlitteratur. Blir jevnlig spilt i Norge, Danmark og Tyskland. Siste satt opp i regi av Amnesty i flere land i Sør-Amerika. Vært formidler i Filmhjelp.no siden 2015 og har gjennomført over 250 workshops.

Marius Lien Skuespiller og vårt nyeste tilskudd på Filmhjelptreet. Marius er utdannet skuespiller fra Kunsthøgskolen i Oslo (KiO) og har jobbet ved flere av landets teatre. Han har også gjort seg bemerket i flere film og TV-serier, sist fra NRKs 22. Juli-serie. Vi er glade for å ha fått med oss Marius på laget.

Andreas Altermark

Før og etter