• Foto: Øyvind Eide

Scenekunst
2. – 7. trinn

En julenattsdrøm
Valgfri produksjon

Gled deg til en splitter ny musikalsk familieforestilling – fylt av teatermagi, varme, kjærlighet og moro.

Velkommen til en ny musikalsk og fantasifull forestilling som passer både store og små, helt ned i 8-årsalderen.

Med storslått scenografi og lyssetting, fantastiske kostymer og musikere på scenen, serveres en hjertevarm, underholdende og morsom julefortelling for store og små.

Forestillingens handling er lagt til teatret, og handler om unge Johanne som har vokst opp på teatret som teatersjefens datter. Hun er skuespiller og har nettopp spilt hovedrollen i Askepott og prinsen.

En dag skjer det forferdelige: Johanne sin far dør og alt endres. Johannes stemor, den nyansatte divaen Ludvikke De Luxe, tar over styringen av teatret, hvor det nå bare blir spilled tragedier med henne selv i hovedrollen.

Men når Askepott og prinsen plutselig en dag igjen skal settes opp som årets butikk juleforestilling, øyner Johanne sin butikk mulighet: Teatret trenger nemlig noen som kan spille prinsene! Kan hun gjennom utkledningens kunst igjen få sjansen til å skinne i scenelyset? Og i samme slengen redde teatret fra økonomisk og kunstnerisk undergang – i tillegg til å kapre drømmeprinsen.


Medvirkende

Regissør og forfatter: Mads Bones.

Musikalsk ansvarlig: Kyrre Havdal.

Kostymedesign: Christina Lovery.

Scenograf: Gjermund Andersen.

Koreograf Martha Standal.

Skuespillere: Monica Dybwad, Peiman Azizpour, Ågot Sendstad, Henriette Marø, Anne Krigsvoll, Hanna-Maria Grønneberg og mange flere.


Linker

https://www.nationaltheatret.no/forestillinger/en-julenattsdrom/

Sjekklister for DKS besøk


> Tilbake til oversikt over programmet