• Foto: Thomas Oxem

Gratulerer til nye elevarrangører!

28 skoler deltok på elevarrangørkurs i uke 39: Apalløkka, Abildsø, Bekkelaget, Bogstad, Den norsk-tyske bikulturelle skole, Disen, Ekeberg, Ellingsrudåsen, Etterstad vgs, F21, Grorud, Haugen, Haugenstua, Hauketo, Ila, Kampen, Kuben vgs, Lilleborg, Lutvann, Manglerud, Møllergata, Nedre Bekkelaget, Nordstrand, Oslo handelsgym, Rustad, Smestad, Voksentoppen og Vålerenga skoler.

Gratulerer med nytt elevarrangørteam! Elevene gikk igjennom arrangering fra A til Å, og fikk et kræsjkurs i hvordan legge til rette for et godt kulturarrangement på skolen. Nå oppfordrer vi skolene til å bruke denne kunnskapen på DKS-arrangementer, men også på skolens egne arrangementer, f eks fellessamlinger, sommer- og juleavslutninger, foreldre møter og lignende.

Vi minner også om hvor viktig det er at utøvere som kommer til skolen får beskjed om at skolen har elevarrangører – disse kan utøverne ha god bruk for.

Kursene arrangeres i samarbeid med Oslo Musikkråd, Arrangørskolen og UKM.

elevarr2_web_thomas_oxem