• Foto: Siri Nerbø

• Foto: Harald Fetveit

8. – Vg3. trinn

DNA? AND? (Valgfri produksjon)
Valgfri produksjon - Musikkverksted for tilrettelagte grupper

5 t
    Opprigg: 1 t

Bærehjelp
    Om mulig

Rom
    Et rom elevene føler seg komfortable i, der vi ikke forstyrrer andre

Teknikk
    El. uttak 4
    Antall kurser 2
    Ampere 16

Vi improviserer frem musikk sammen, og setter en musikalitet i spill som er uavhengig av tekniske fer­digheter.

DNA? AND? er et musikalsk prosjekt for barn med spesielle behov, Vi prøver ikke å lære dem noe som helst, men lar dem spille og være musikere, og er med på å improvisere fram musikken på deres premisser.

Prosjektet har eksistert i ulike former siden 2013, og ført til bl.a. deltakelse på den internasjonale improvisasjonsfestivalen All Ears og musikkutgivelse på franske Dokidoki.

• STINA MOLTU MARKLUND (aka STINA STJERN) er komponist, tekstforfatter og musiker utdannet i Trondheim og med base i Oslo. Hun er kjent fra bandene Supervixen og Quintrophenia
  • BJARNE LARSEN er musiker. Han spiller i flere ulike prosjekter, men er først og fremst bassist i bandet Masselys.
  • HARALD FETVEIT er daglig leder for Dans for voksne. Han har studert ved kunstakademiene i Oslo, Bergen, Trondheim og Wien og hatt utstillinger i Norge og Tyskland. Han har jobbet innen improvisert dans og scenekunst med bl.a. Baktruppen og Verdensteateret

Opplegget har vært gjennomført i Osloskolens DKS tidligere, med gode erfaringer.

Harald Fetveit

Før og etter