DKS Nyhetsbrev til skole uke 35

HVA SKJER?

Elevmedvirkning

DKS Oslo har som mål å involvere flere elever i større deler av vårt arbeid. Dine elever har derfor i år tre unike muligheter til å påvirke, delta og bidra – på litt forskjellige måter. Har du elever du tror kan egne seg, be dem om å søke eller ta kontakt med oss.

Påmelding valgfrie produksjoner

• 1.-7. trinn: Husk påmeldingsfristen 1. september.
  • 8.-10. trinn og Vgs: Det er fortsatt noen ledige gjennomføringer, husk å melde på elevene dine.
  • Logg deg inn øverst til høyre, eller les mer om hvordan du melder på her

Høstoppstart 17. september

Husk å melde deg på. Praktisk informasjon og faglig del om bl.a. kjønn og makt, demokrati og medborgerskap.

DKS ANBEFALER

Elever fra Edvard Munch vgs inviterer til  Den beste orkesterkonserten,  sammen med KORK!

• Hvor: NRK Store studio
  • Når: torsdag 17. oktober kl. 10 & 12 og fredag 18. oktober kl. 10 & 12
  • Påmelding: kork@nrk.no

Elever ved Edvard Munch vgs. og Kringkastingsorkestret (KORK) går sammen om å lage den beste klassiske orkesterkonserten for videregående-elever.
KORK er orkesteret som spiller alle typer musikk og er åpne for stadig nye måter å treffe publikumet sitt på. KORK tror at det er ungdom selv som best vet hvordan man når ungdom, og har overlatt styringen en hel uke til tredje klasse musikk på Edvard Munch vgs.

Velkommen til en heftig time med musikk!