Den kulturelle skolesekken gir opplevelser for livet

Den kulturelle skolesekken❤️gir opplevelser for livet! 😊☀️Den kulturelle skolesekken i AkershusDen kulturelle skolesekken i NordlandDen kulturelle skolesekken ØstfoldDen kulturelle skolesekken i BuskerudDen kulturelle skulesekken Sogn og FjordaneDen kulturelle skolesekken i TrøndelagTurnéorganisasjonenOsloskolen

Publisert av Kulturtanken Fredag 14. juni 2019

DKS Nyhetsbrev uke 26 2019

HVA HAR SKJEDD?

Kulturfest, filmfestival og et frampek mot neste skoleår!

Først vil vi takke alle elever, lærere, kulturkontakter og skoleledere for et innholdsrikt kulturelt skoleår. Særlig viktig er engasjementet og tilretteleggingen fra alle ansatte på skolen, som gjør at elevene får mulighet til kunst- og kulturmøter i skolehverdagen. I snitt har det foregått 17 kulturelle aktiviteter hver dag dette skoleåret. Den kulturelle skolesekken er for alle elever, fra 1. klasse til Vg3.

God sommer!

HVA SKJER?

• Programmet for 2019/20 er klart!
    Programmet oppdateres fortløpende mot skolestart, men allerede nå kan du gå inn og ta en sniktitt på programmet neste år.
    Påmeldingen til valgfrie produksjoner åpner 15. august.
  • For U-trinn og vgs: Nye regler for påmelding!
    Her er viktig informasjon til deg som er lærer på u-trinn og i vgs:

• Først til mølla-prinsippet!
    • Det blir direkte påmelding som betyr at den som velger en gjennomføring først, får den.
    • Du får bekreftelse på påmeldingen med det samme, akkurat som når du kjøper kinobilletter.
    • Påmeldingen er bindende.
    • Påmeldingen åpner 15. august, men vil da være åpen hele skoleåret så lenge det er ledige plasser igjen på produksjonene.
  • For grunnskolen:
    • 1.-7. trinn: Påmeldingsperiode valgfrie produksjoner og flerdagsverksteder er 15. august – 1. september.
    • Skolens kulturprogram er komplett med alle faste produksjoner innen 10. august. Huske å notere dato og tidspunkter i skolens planer etter 10. august. Minner om at jo før du ber om eventuelle bytter av tider, jo bedre.

DKS ANBEFALER

ØYEPÅ – ny arena for visuell kunst i Den kulturelle skolesekken

Lærere, kunstnere, produsenter og fagfolk møtes under Lofoten International Art Festival (LIAF 2019) og diskuterer hva elevene kan, bør og skal møte når visuell kunst står på timeplanen. ØYEPÅ skjer 19.og 20. september 2019 i Svolvær. Lenke til program og påmelding finner du her: https://www.nnks.no/oyepa-program/