• Foto: Kulturfest Tøyen

DKS Nyhetsbrev uke 20 2019

HVA SKJER?

28. mai er det duket for Kulturfest Tøyen. Ca 8000 elever fra Oslo møtes til festival i skoletiden med musikk, dans, teater og verksteder. Les mer om festivalen og programmet her. Det er fullbooket, og ingen ledige billetter igjen.

DKS ANBEFALER

Paneldebatt på Seilet – huset for kunst og kultur i skolen 23. mai kl 17:30.
Byråd for oppvekst og kunnskap, Inga Marte Thorkildsen og byråd for kultur, idrett og frivillighet, Rina Mariann Hansen, stiller opp sammen med representanter for de fleste andre partiene i Oslo for å diskutere de praktiske og estetiske fagenes plass i den nye læreplanen.

ØYEPÅ – ny arena for visuell kunst i Den kulturelle skolesekken
Lærere, kunstnere, produsenter og fagfolk møtes under Lofoten International Art Festival (LIAF 2019) og diskuterer hva elevene kan, bør og skal møte når visuell kunst står på timeplanen. ØYEPÅ skjer 19.og 20. september 2019 i Svolvær. Lenke til program og påmelding finner du her: https://www.nnks.no/oyepa-program/

HVA HAR SKJEDD?

«Musikk er en del av problemet» Hvor går grensen spør Popsenteret i sin nye skoleomvisning. Landskjente Ea, Ella og Ellisiv testet opplegget og reagerte på russelåtene. Dagsavisen 4.4.2019

Vi gratulerer Oslo Museum som fikk prisen for Årets Museum 2019!

Klasse 9D på Bjørnsletta skole er klare for storjurymøte i Uprisen 2019, og drar til Lillehammer for å fremsnakke sine topp 3 bøker.