• Foto: Medieoperatørene/Euforia

Bortebane
Valgfri produksjon - Film på kino - samtale med regissør

Dette er filmen om den ekte superligaen!
«Bortebane» er en feelgood-film fra Norway Cup om vennskap, fotball, sursøtt godteri og en opplevelse for livet! Filmen handler om mye av det vi har  savnet: grønt gress, sommersol, kameratskap, og om å hjelpe hverandre opp på beina igjen.

Anna, Fred, Khalidi, Yu og Afnan vil alle vinne Norway Cup. De har trent et helt år under fjellene på Sunnmøre, på stuegulvet i Palestina og i varmen i Brasil. Vi følger dem gjennom kvalifisering, lette og vanskelige kamper, i møte med urettferdige dommere, masete foreldre, nye venner. Vennskap, flørting, spenning, seire og tap – Norway Cup setter ungdommene på prøve også utenfor fotballbanen.

Filmen er nominert til Amadaprisen 2021 i kategorien “Beste barnefilm” og hadde premiere i juni 2021.

Etter filmen er det en samtale med regissør Line Hatland

Line Hetland  ble uteksaminert fra Høgskulen i Volda med spesialisering i dokumentarfilm i 2000. Hun har en MA i visuell antropologi fra universitetet i Manchester. Line har regissert flere dokumentarer. Hennes filmer har blitt vist på tv og på festivaler over hele Europa. Hun er regissør og partner hos Medieoperatørene.

Om filmen
Regissør: